SEMINÁŘE V MANDALE

Spolupráce s Mandalou

Semináře ve spolupráci s Mandalou: Máte-li zájem v Mandale zrealizovat svůj seminář, ozvěte se mi prosím viz kontaktní formulář a kontakt níže. Domluvíme se na podmínkách, představách, potřebách a všech možnostech spolupráce v harmonickém prostředí Mandaly.
K dispozici máme krásný, útulný sál pro práci komorního uspořádání pro cca 20-25 osob
a také krásnou zahradu pro možnost využití.
Těším se na vaši nabídku a dotazy, Andrea.

Současně Mandala také nabízí možnost uskutečnění seminářů. Vytvoříme společně rámec programu přesně Vám na míru, tak, aby splňoval požadavky Vašich potřeb.

Cena je nastavena vždy individuálně, odvíjí se dle celkových dohodnutých parametrů.
Obecný cenový rámec je: Pronájem sálu 1200,- Kč/60 min., 1500,- Kč/60 min. s využitím zahrady.

UKÁZKA Z PRAXE
ŠAMANSKÉ BUBNOVÁNÍ V MANDALE

Ladislav Kročák – SAM MODRÝ MEDVĚD
Milena Kročáková – MOUCHA

www.mato.cz

„Vážíme si všech lidí, kteří dělají to, co Andy v Mandale, je to skvělá příležitost, aby se lidé v dnešní těžké době sdružovali. Děkujeme. Sam a Moucha☼.“

Andrea Mlynáříková dodává:

„Sam Modrý Medvěd a Moucha jsou k mému velkému potěšení po několik let již pravidelnými harmonizátory, ladiči a průvodci při Jarních a Podzimních rovnodennostech, které oslavujeme v Mandale. Jsou přispívateli a zesilovači těchto důležitých a silných období roku a svým úžasným Seminářem se šamanskými bubny a šamanským bubnováním jsou velkým přínosem pro všechny jeho účastníky a celou Mandalu“.  

Dovoluji si Sama a Mouchu nazvat svými hlubokými a věrnými a důležitými přáteli a mentory a jejich pravidelná přítomnost, ochota a pomoc Mandale po stránce energetické i finanční je nesmírným a neopomenutelným přínosem pro Mandalu jako projekt, jehož filozofie je poskytování harmonizačních programů pro všechny sdílné bytosti dobré vůle.

Velice si Sama a Mouchy vážím jako lidí, bytostí, čistých duší, stejně tak jako profesionálů a odborníků, kteří s laskavostí a láskou vedou své Semináře v rámci celé ČR a jsem velice vděčná za jejich ochotu a sounáležitost být součástí Mandaly.

Sam promlouvá:

„Vyrábím šamanské bubny a jezdím s nimi mezi lidi, protože si myslím, že zejména v dnešní době může buben současnému člověku v mnohém pomoci. Nejde jen o to si ve skupině zabubnovat s případným zajímavým zážitkem. Buben v tomto případě slouží jako vhodný rezonátor pro zesílení záměru.

Semináře, které nabízíme v rámci celé ČR jsou určeny pro lidi, kteří chtějí pracovat na svém duchovním rozvoji. Neodejdou jako neošamani, ale budou vědět, jak si usnadnit řešení každodenních situací“.

                                                                                                                                                                           

Mgr. Andrea (Svatava) Mlynáříková

Zakladatelka Mandaly

+ 420 723 754 391

mandala@mandala-cer.cz

3 + 5 =

 „Máte-li zájem o uspořádání semináře, nebo jiného programu, obraťte se na mne„. Těším se na vás, Andrea

Těšíme se na vás v Mandale.